TRADITIONELE KAART

VOORGERECHTEN

Platte Zeeuwse oesters op ijs  30/6st        45/9st

Platte Zeeuwse oesters in champagne saus   36/6st     54/9st

Gebakken ganzenlever met verse vijgen   35/41

Reuze gamba met fijne kruiden en look 32

Krokantje van kalfszwezeriken met venkel en curry  34/40

Kalfshersenen koud met tartaar saus of gebakken met sjalotsaus en boontjes 28/34

Huisgemaakte garnaal kroketten met gefrituurde peterselie en citroen  1stuks 11 / 2stuks 20 

Grijze garnalen met karnemelk puree en gepocheerd ei   27/33

Langoustinesstaartjes met bieslook saus en gecaramelseerd appeltje    38/44

HOOFDGERECHTEN

Rivierpaling met 14 kruiden en verse frietjes   31/38

Grietfilet en St.Jakobsnootjes met andijvie en krieltjes   30

Gebakken zeetong met witloof salade en verse frietjes   39

Tarbot moot, gepocheerd of gegrild met dijonnaise of mousseline   69

Rundsfilet met zwarte peper saus, salade en verse frietjes  39

Aloyau met rode wijn saus, selder en frietjes   29

Jonge duif met fijne erwtjes en verse frietjes   38

Kalfszwezeriken met schorseneren en rösti   40

ONZE NAGERECHTEN

De enige echte Café Glacé   13

Amandeltulpje met  vanille ijs met warme chocolade saus   11

Gecarameliseerde pannenkoek met appeltjes en Calvados ijs  Large=13  /   Medium= 11  /  Small= 9        

Geflambeerd flensje met sinaasappel en huisgemaakt vanille ijs  11

Brusselse wafelreepjes met karamel ijs en vers fruit  11

Chocolade moëlleux met sinaasappel en vanille ijs  11

Soufflé glacé met nootjes en karamel saus  11