TRADITIONELE KAART

VOORGERECHTEN

Aardappel met kaviaar  89

Gebakken ganzenlever met sjalot sausje en gecarameliseerd appeltje   34/40

Avocado, gekonfijte venkel, rode sla en kleine langoustines   29/35

Kalfshersenen koud met tartaar saus of gebakken met sjalotsaus en boontjes 27/33

Huisgemaakte garnaal kroketten met gefrituurde peterselie en citroen  1stuks 11 / 2stuks 20 

Grijze garnalen met karnemelk puree en gepocheerd ei   27/33

Langoustinesstaartjes met bieslook saus en gecaramelseerd appeltje    38/44

Rivierpaling met 14 kruiden en verse frietjes   31/38

Kleine tarbot met lichte curry saus, gemengde rijst en gefrituurde prei   33

Gebakken zeetong met witloof salade en verse frietjes   39

Tarbot moot, gepocheerd of gegrild met dijonnaise of mousseline   69

Rundsfilet met zwarte peper saus, salade en verse frietjes  39

Wilde eend met verse perzik en fijne frietjes   30

Kalfszwezeriken met italiaanse pasta en basilicum  42

Jonge duif met fijne erwtjes en frietjes  35

ONZE NAGERECHTEN

De enige echte Café Glacé   13

Amandeltulpje met  vanille ijs met warme chocolade saus   11

Gecarameliseerde pannenkoek met appeltjes en Calvados ijs  Large=13  /   Medium= 11  /  Small= 9        

Geflambeerd flensje met sinaasappel en huisgemaakt vanille ijs  11

Brusselse wafelreepjes met karamel ijs en vers fruit  11

Sabayon van Mandarine Napoleon met limoen schilfers   11

Rode vruchten soepje met vanille ijs en verse munt   11